ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Зима без кашля
12.02.2021

Що робити, щоб допомогти організму прожити зиму без кашлю? Як підтримати здоров’я у період ГРВІ? Чим зміцнити імунітет, коли навколо всікашляють і чхають? У нашій статті ми розповімо про три кроки для досягнення цієї мети - міцного здоров'я в холодну пору року!

Крок 1 - зміцнювати імунітет

Імунітет - наш захист від різноманітних захворювань, в тому числі від ГРВІ та інших респіраторних інфекцій, які часто атакують організм в холодну пору року. Тому від рівня захисту імунітету залежить наше здоров'я в цілому. Зміцнити імунітет допомагають прогулянки на свіжому повітрі, загартовування та вітаміни.

Підтримати захисні сили організму на оптимальному рівні допомагає вітамін С, яким багатий комплексний засіб від ВІТАМАКС - Цепролонг. Завдяки унікальній технології Pro-Absorb C ™ в цьому засобі вдалося посилити дію основних компонентів і в результаті добитися максимальної всмоктуваності та біодоступності в організмі вітаміну С і цитрусових біофлавоноїдів. Нова запатентована формула вітаміну С сприяє підвищенню опірності організму до простудних та інфекційних захворювань, покращує стан серцево-судинної системи, має виражений антиоксидантний ефект.

Всього 1 таблетка на день забезпечить вас життєво важливою вітамінною підтримкою і захистить організм від захворювань!

Вітабаланс 2000

Комплекс вітамінів та мінералів захищає клітини від окисного стресу завдяки антиоксидантній активності аскорбатів - особливих форм вітаміну С. Вони не викликають подразнення шлунку і не руйнують зубну емаль, але при цьому виявляють інгібуючу активність по відношенню до інфекції, що розвивається, мають протизапальну та антиоксидантну дію. Окислювальний стрес при вірусних інфекціях веде до неспецифічного пошкодження тканини легенів і розвитку запалення. Антиоксидантна активність аскорбату кальцію сприяє полегшенню перебігу інфекції внаслідок зниження рівня ушкодження клітинних мембран.

Таблетки Вітабаланс 2000виготовляються методом нашарування, коли вітаміни накладаються один на одного в певній послідовності. Шари вітамінів відокремлені один від одного розчинними оболонками певної товщини. У міру просування таблетки по шлунково-кишковому тракту окремі шари вітамінів по черзі розчиняються і всмоктуються в певному відділі травного тракту. Таким чином виключається конкурентна взаємодія між собою різних компонентів.

ВітаD3

Вітамін D дуже важливий для імунітету. Саме він активує Т-лімфоцити і макрофаги для виявлення і знищення вірусів і бактерій. Без цього наш організм не може боротися з інфекцією! Унікальний засіб від ВІТАМАКС ВітаD3, що містить «сонячний вітамін», випускається у вигляді спрею - його легко дозувати і використовувати навіть дітям, завжди можна тримати під рукою і брати з собою у відрядження та подорожі.

Крок 2 - боротися з інфекцією

Згідно з публічного заявою Національного інституту здоров'я США більше 65% всіх мікробних інфекцій пов’язані з біоплівками. Біоплівки знижують природний захист організму, залишаючи його один на один з вірусними та бактеріальними захворюваннями. Особливо страждають органи дихання, адже саме вони є вхідними воротами для більшості інфекцій. Тому при частих застудах рекомендується підключити Натурсидин від ВІТАМАКС - комплексний натуральний засіб, що має антибактеріальну дію, в тому числі на біоплівки. Екстракти чорного горіха, білої верби, листа малини і часнику, які входять до складу Натурсидину, пригнічують стійкість мікроорганізмів до впливу різних антибактеріальних агентів. А також мають антиоксидантну, антисептичну, антимікробну, детоксикаційну та імуномодулюючу дію. Натурсидин підтримує процеси очищення організму за допомогою активації дренажних шляхів, зменшує запалення і сприяє загоєнню слизових оболонок.

Крок 3 - підтримувати органи дихання

Забезпечити м'яку та ефективну підтримку органам дихання дозволяє Спіріоклінз. Комплексний натуральний засіб зміцнює імунітет і покращує самопочуття при респіраторних інфекціях: полегшує дихання, зменшує набряк та запалення слизової носоглотки, стимулює відходження мокроти при кашлі. Своєчасне використання Спіріоклінз допомагає профілактувати ускладнення ГРВІ, такі, як бронхіт та пневмонія.

У багатьох наукових публікаціях відзначаються десенсибілізуючі властивості екстракту кореню солодки, що входить до складу засобу. Тому Спіріоклінз є ефективним при атопічний формі бронхіальної астми, алергічних дерматозах і обструктивних бронхітах. А плоди бузини чорної мають потогінну дію і допомагають знизити підвищену температуру тіла. Завдяки наявності грибів рейши і маітаке, які з давна зарекомендували себе ефективними противірусними засобами, Спіріоклінз захищає організм від ГРВІ та допомагає протистояти інфекціям, що особливо важливо в холодну пору року та в періоди ГРВІ.

Унікальність комплексу Спіріокліз полягає в синергічному поєднанні місцевого та комплексного впливу активних інгредієнтів на організм, що робить засіб незамінним помічником у підтримці здоров'я і функціональної активності органів дихання та всього організму в цілому.

Будьте здорові і дихайте на повні груди разом з ВІТАМАКС!

Новини

Всі новини