ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Враги и друзья суставов
25.02.2020

Захворювання суглобів ще вчора були проблемою літніх людей, а вже сьогодні статистика показує - пацієнти ортопедів дуже помолодшали! Тому берегти суглоби і піклуватися про своє здоров'я потрібно в будь-якому віці. Давайте почнемо прямо зараз!

Вороги суглобів:

Кава

За даними американських досліджень 3 чашки кави в день ставлять суглоби під загрозу. Не можете відмовитися від улюбленого напою? Спробуйте безкофеїновий варіант або заваріть цикорій!

Рафіновані вуглеводи

Прості вуглеводи, якими багаті солодощі та випічка, викликають процеси бродіння в кишківнику. Вони уповільнюють всмоктування корисних речовин, необхідних для здоров'я суглобів.

Жирне м'ясо

А точніше його похідні - наваристі супи, сардельки та ковбаси - є джерелами пуринів, які при великому скупченні можуть викликати подагру. Любете м'ясо? Вибирайте індичку, кролика, пісну яловичину!

 Неякісне взуття

 Вузькі туфлі на підборах, мабуть, сама невідповідна пара для здорових суглобів. Залиште її на свята, а в повсякденному житті віддавайте перевагу зручному взуттю з ортопедичною устілкою.

 Гіподинамія

 Біч сучасності - малорухливий спосіб життя - негативно позначається на здоров'ї суглобів, а також може стати причиною зайвої ваги, ще більше погіршити стан опорно-рухової системи. Працюєте 8 годин в офісі за комп'ютером? Кожні півгодини влаштовуйте фізкультхвилинки. Пара нахилів, присідання і вправи на розтяжку не займуть багато часу, але допоможуть організму!

Друзі суглобів:

Ідеальна вага

 Контролюйте свою вагу і суглоби скажуть спасибі! У цьому допоможуть збалансоване харчування, масаж, фізкультура та позитивний настрій.

 Рух

 Десятихвилинний комплекс вправ, відмова від ліфта на користь сходів, прогулянка в найближчому парку хоча б пару разів на тиждень - простий спосіб впоратися з гіподинамією і трохи «потренувати» суглоби.

 Контрастний душ

 Чергування гарячої та холодної води надає тонізуючий ефект, покращує кровопостачання та живлення тканин організму, в тому числі і суглобів.

 Вітамін D

Цей «сонячний вітамін» необхідний для засвоєння кальцію суглобами та кістками. Без нього навіть високі дози мінералу будуть марні. Отримати вітамін D з харчуванням або сонячними променями у нашій країні неможливо. Тому важливо отримувати його ззовні за допомогою спеціальних добавок, наприклад, Віта D3 від ВІТАМАКС у вигляді сублінгвального спрею, що забезпечує миттєву доставку корисних речовин в організм!

Хондроітин

В якості підтримки суглобів може бути рекомендовано засіб Остеомакс. Хондроітин, що входить до його складу, стимулює вироблення синовіальної рідини, блокує ферменти, що руйнують хрящі, і запускає процеси зі створення нової хрящової тканини. Це допомагає зменшити суглобовий біль, покращує рухливість, а також є профілактикою дегенеративних змін у підлітків.

Колаген

Подбати про молодість суглобів, здоров'я шкіри та тонус м'язів допомагає Проселл Колаген і Гіалуронова кислота! Його основна діюча речовина - колаген - прискорює регенерацію тканин, захищає зв'язки і фасції, зміцнює міжхребетні диски та попереджає розвиток остеопорозу.

Комплексні засоби підтримки

Комплексний засіб Флекс Бон - справжня швидка допомога при захворюваннях суглобів. Завдяки екстракту кореня гарпогофітума сприяє зменшенню набряку та запалення суглобів, допомагає впоратися з болем і дискомфортом. Завдяки інноваційній формулі, посиленою марганцем та міддю, і технології фітомікросферування французький засіб чинить активний вплив на організм людини: нормалізує роботу нервової системи і головного мозку, покращує засвоєння вітамінів та мінералів.

А, ось, якщо суглоби все ж постраждали, на допомогу прийде Сусталайф. Унікальний рослинний комплекс зменшує біль, запалення та набряк, знижує підвищену температуру та зміцнює імунітет і, що дуже важливо, є профілактикою рецидивів захворювання!

 Подбайте про свої суглоби вже сьогодні!

Новини

Всі новини