ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Всемирная организация здравохранения и ВИТАМАКС на защите от пандемии
02.04.2020

У цей непростий час з кожним днем ​​все більше наростає рівень тривожності, що нерідко підігрівається численними публікаціями в інтернеті та телевізійними передачами. На жаль, далеко не завжди інформація в них достовірна, тому що нерідко їх автори не мають медичної освіти. Кому довіряти у цьому вируючому інформаційному потоці? Тільки ВООЗ - Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я, на офіційному сайті якої надана найактуальніша і перевірена інформація по COVID-19.

Отже, що рекомендують фахівці ВООЗ для захисту від короновірусні інфекції?

1. Мити руки з милом або обробляти їх розчинами антисептиків

Це допомагає усунути вірус, якщо він присутній на шкірі.

2. Дотримуватися дистанцію в громадських місцях

Рекомендується триматися на відстані не менше 1 метра. Кашляючи, чхаючи і навіть просто кажучи, хвора людина поширює навколо себе дрібні краплі, що містять вірус. Перебуваючи близько до такій людині, є високий ризик заразитися вірусом при вдиханні повітря.

3. Не чіпати руками очі, ніс і рот

Руки щодня торкуються безлічі самих різних поверхонь, на яких може бути присутнім вірус. Торкаючись руками до очей, носа або рота, можна перенести вірус з долонь в організм.

4. Дотримуватися правил респіраторної гігієни

При кашлі та чханні важливо прикривати рот і ніс хусткою, серветкою або згином ліктя. Серветку потрібно після цього відразу ж викинути, хустку прокип'ятити, а руки ретельно помити з милом. Прикривання рота і носа при кашлі та чханні дозволяє запобігти поширенню вірусів та інших хвороботворних мікроорганізмів. Якщо при кашлі або чханні прикривати ніс і рот долонею, мікроби потраплять спочатку на руки, а потім на предмети або людей, до яких людина буде торкатися.

5. Терміново звертатися за допомогою при підвищенні температури, появу кашлю і скруті дихання

Симптоми ураження органів дихання в поєднанні з підвищенням температури можуть мати найрізноманітніші причини, в тому числі бути проявом COVID-19.

6. Стежити за інформацією і виконувати рекомендації медиків

Інфекція не була раніше вивчена, тому інформація постійно оновлюється. Важливо стежити за нею, а, головне, неухильно дотримуватися рекомендацій медиків - це допоможе захистити себе і близьких.

А що ми можемо зробити ще, щоб захистити себе і своїх близьких? Зміцнювати імунітет за допомогою продукції ВІТАМАКС.

Отже, що ж нам необхідно?

1. Харчування для мікробіоти кишківника - основного органу імунного захисту. Чим краще «харчуються» корисні бактерії, тим якісніше вони працюють, допомагаючи нам справлятися з вірусними та бактеріальними атаками. Для цього відмінно підходять такі засоби: Лецитин Преміум, Зелене Диво і Зелений Захист.

2. Вітамінна підтримка потрібна навесні кожному з нас, а зараз - особливо. Заповнити весь необхідний для здоров'я та міцного імунітету перелік вітамінів допоможе Вітабаланс 2000.

3. Вітамін D3 необхідний для запуску імунної відповіді у відповідь на вторгнення вірусів, але отримати цей найважливіший нутрієнт з харчуванням неможливо. Ось чому так потрібна додаткова підтримка ззовні. Тим більше, що ВІТАМАКС випускає «сонячний вітамін» у вигляді спрею - для зручного використання і швидкої доставки речовини у кров.

4. Природні регулювальники імунітету - рослини, які довели свою високу ефективність, століттями допомагаючи людям зміцнювати захисні сили організму - Женьшень Плюс та Ехінацея Плюс.

5. Ну і, нарешті, Капсула Релакс. Короткі щоденні процедури сприяють природному очищенню організму від токсинів і шлаків, кращому засвоєнню вітамінів та мікроелементів і активному зміцненню імунітету.

Будьте здорові разом з ВІТАМАКС!

Новини

Всі новини