ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Что делать, пока весь мир ждет лекарство
10.04.2020

По мірі того, як коронавірус перевертає повсякденне життя і підсилює страхи кожного з нас, зростає запит на продукти-помічники, добавки, які зможуть зміцнити захисні сили організму в протистоянні пандемії.

Важливо підкреслити той факт, що на даний момент немає специфічних препаратів для лікування COVID-19, тому єдиний вірний шлях - максимально зміцнити імунітет, щоб дати відсіч вірусної інфекції.

ВІТАМАКС має широку лінійку добавок для підвищення захисних сил організму.


Препарати для поліпшення складу кишкової мікробіоти

Пробиотик Комплекс Про

Комплекс лакто-і біфідобактерій, який відновлює баланс мікрофлори шлунково-кишкового тракту, покращує моторно-евакуаторну функцію товстого кишківника і допомагає організму правильно перетравлювати їжу. Пробіотик Комплекс Про відіграє важливу роль в механізмах імунного захисту і знешкодженні токсинів.

Засоби для поліпшення імунітету

  1. Комплекс Ехінацея Плюс

Ефективна підтримка організму в розпал епідемії - сприяє виробленню інтерферону - особливого білка, який підтримує захисні сили організму і допомагає імунітету протистояти інфекції. Ехінацея Плюс має протигрибкову, протизапальну, антибактеріальну і противірусну дію, перешкоджаючи проникненню та розмноженню мікроорганізмів.

  1. Женьшень Плюс

Женьшень - унікальна рослина, відома з часів давньої східної медицини, володіє численними лікувальними ефектами - зміцнює імунітет, запускає процеси відновлення, гальмує старіння і покращує самопочуття. Женьшень підвищує витривалість під час фізичної та розумової активності.

Обидва засоби виготовлені за новітньою технологією фітомікросферування, що наближає швидкість всмоктування корисних компонентів до швидкості дії внутрішньом'язової ін'єкції.

Природні антисептики

 

1.      Натурсептін

 

Унікальний природний комплекс на основі екстракту кісточок грейпфрута, потужна антибактеріальна, протигрибкова і противірусна дія. Курсовий прийом засобу сприяє стримуванню зростання і розмноження понад 100 штамів грибів та близько 800 штамів вірусів і бактерій. При цьому Натурсептін делікатно зберігає корисну мікробіоту і активізує природні захисні сили організму.

2.      Натурсідін

 

Джерело біологічно активних речовин і надійний захист від патогенних мікроорганізмів. Комплексний склад засобу сприяє підвищенню імунітету, запускає процес очищення організму від токсинів і шлаків та зменшує запальні процеси. Компоненти Натурсідіна володіють синергетичною дією, завдяки чому дозволяє домогтися бажаного результату без побічних ефектів та навантаження на печінку.

Вітаміни та мікроелементи


1. Вітамін D3


Необхідний для старту імунної відповіді на вторгнення вірусів, але отримати цей найважливіший нутрієнт з харчуванням неможливо. Ось чому так потрібна додаткова підтримка ззовні - спеціальна добавка, наприклад, від ВІТАМАКС - у вигляді спрея - для зручного використання і швидкої доставки речовини в кров.


2. Магнум С


Завдяки новітній сучасної технології Ester-C® в природному натуральному вітамінно-мінеральний комплекс Магнум С поєднується нейтральна і пролонгована форма вітаміну С та комплект натуральних цитрусових біофлавоноїдів. Склад засобу надає допомогу в боротьбі з процесами старіння організму, підтримує працездатність всіх систем організму людини, зміцнює імунітет, підвищує опірність до простудних захворювань, володіє противірусним ефектом, допомагає при профілактиці серцевих хвороб, гальмуванню процесів старіння та є активним антиоксидантним захистом.


3. Цепролонг


Завдяки унікальній технології Pro-Absorb C ™ в натуральному рослинному комплексі Цепролонг вдалося посилити дію основних компонентів і в результаті добитися максимальної всмоктуваності та біодоступності вітаміну С і цитрусових біофлавоноїдів. Нова запатентована формула сприяє підвищенню опірності організму до хвороб органів дихання, інфекцій, покращує стан серцево-судинної системи, має виражений антиоксидантний ефект.

Де купити добавки у ці дні?

Зараз можна придбати будь-які добавки не виходячи з дому - в інтернеті або спеціалізованих центрах продажів у Вашому місті.

Експерти рекомендують в найближчі місяці дотримуватися простих правил і рекомендацій:


• правильне харчування
• регулярні фізичні вправи, навіть під час карантину є безліч сервісів, які допомагають тренуватися онлайн
• відмова від постійного перегляду лякаючих новин, краще замінити такі заняття цікавою книгою, позитивним фільмом або відеодзвінком друзям
• сон не менше 7-8 годин на добу
• приймати харчові добавки для зміцнення імунітету

 Будьте здорові разом з ВІТАМАКС!

Новини

Всі новини