ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Офисные болезни и Витамакс
21.07.2020

Робота в офісі мало кому здається небезпечною для здоров'я. Начебто все комфортно, зручно і не важко. Але насправді все не так. Численні дослідження останніх років показують, що офісні працівники можуть стикатися з чималими ризиками та серйозними проблемами зі здоров'ям.

Знизити ризики допоможуть прості, але ефективні поради та унікальні системні продукти здоров'я від ВІТАМАКС.

 Отже, з чим стикаються офісні службовці?

Біль у спині

Працівники офісу сидять перед монітором не менше, ніж 6-8 годин протягом робочого дня. Це викликає патологію суглобів і хребта, стає причиною остеохондрозу і болей в шиї та спині.

Що робити?

• Раз на 30 хвилин робити розминку: по 10 присідань і нахилів вперед і в сторони

• Забезпечити якісний стілець для підтримки хребта

• Створити правильну відстань від очей до монітору.

 

Зміцнити хребет та м'язи допоможе СУСТАЛАЙФ - натуральний рослинний комплекс для збереження здоров'я опорно-рухової системи.

Унікальна композиція інгредієнтів сприяє загальному зміцненню організму, покращенню функціонування хрящової і кісткової тканин, відновленню їх пошкодженої структури. Активні компоненти засобу стимулюють обмінні процеси в суглобових тканинах і знижують больові відчуття.

Тунельний синдром

Робота більшості офісних працівників безпосередньо пов'язана з постійним використанням клавіатури. Це може призвести до формування тунельного синдрому, що виникає в результаті здавлення серединного нерву між кістками.

Що робити?

• Розташувати клавіатуру так, щоб лікті не звисали при друкуванні, руки не повинні бути нижче рівня столу

• Якщо відчули біль під час друкування, зробіть легкі вправи - потягніться і нахиліться.

Спробуйте ФЛЕКС БОН - комплексний засіб на основі екстракту корену гарпогофітуму. ФЛЕКС БОН сприяє зменшенню набряку і запалення суглобів, допомагає впоратися з болем і дискомфортом.

Завдяки інноваційній формулі, посиленій марганцем і міддю, та технології фітомікросферування, препарат активно впливає на організм людини: нормалізує роботу нервової системи і головного мозку, покращує засвоєння вітамінів і мінералів, покращує прилив крові до кожної клітини. 

Апатія

Іноді на фоні значних стресів по роботі виникає депресія та апатія. В такому випадку на допомогу приходять заняття з психологом, медитації та аутотренінги.

Що робити?

• Навчіться знаходити способи розслаблення: книги, зустрічі з близькими, групова терапія

• Знайдіть цікаві хобі та захоплення, які будуть радувати після робочого дня

Відновити організм і захистити його від стресу допоможе СТРЕСІОН 

Комплексний засіб від ВІТАМАКС, який усуває наслідки емоційного і фізичного перенапруження, допомагає подолати втому та апатію, знімає напругу, дратівливість і відчуття тривоги, нормалізує сон і покращує загальне самопочуття.

Запатентована технологія фітомікросферування робить швидкість засвоєння активних компонентів СТРЕСІОНУ близькою до швидкості їх засвоєння при внутрішньом'язовому введенні. 

Синдром сухого ока

Постійно дивитись в монітор протягом декількох годин на день, непросто для наших очей. У такій ситуації ми перестаємо часто моргати. І це в свою чергу провокує синдром сухого ока, який проявляється різзю і відчуттям стороннього тіла в оці.

Що робити?

• Організувати комфортне та безпечне робоче місце: монітор на рівні очей і полегшене освітлення

• Профілактика втоми зору: кожні 20 хвилин переводите погляд від монітору на предмети, що знаходяться далеко

• Моргайте, змочуючи слизову оболонку ока

• Якщо це не допомагає, використовуйте спеціальні зволожуючі краплі для очей

 

Використовуйте АКТІВІЖН ПЛЮС - унікальну розробку французького виробництва, кожен компонент якої націлений на захист і підтримку зору. Комплекс АКТІВІЖН ПЛЮС підвищує гостроту зору, прискорює процес оновлення клітин ока, знижує ризик захворювань сітківки, знімає втому та перешкоджає розвитку синдрому «сухого ока»

 

Працюйте в офісі без шкоди для здоров'я разом з ВІТАМАКС!

Новини

Всі новини