ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Натуральная защита от паразитов для всей семьи
22.06.2020

За оцінками Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я (ВООЗ) більше 4,5 мільярдів людей у світі заражені паразитами. І це не дивно, адже шляхів зараження дуже багато: брудні руки, непромиті овочі та фрукти, неякісна риба і недостатньо термічно оброблене м'ясо. Під особливою загрозою знаходяться діти, які постійно тягнуть руки в рот, а також власники домашніх тварин - серед пацієнтів, заражених паразитами, ці дві групи людей представляють абсолютну більшість!

Основна небезпека полягає в тому, що ці захворювання часто не мають специфічних виражених ознак, тому вони можуть роками протікати практично непомітно, «підточуючи» при цьому здоров'я зсередини

Як відбувається зараження, по яким непрямим симптомам можна запідозрити захворювання і, головне, за допомогою чого позбутися паразитів - відповіді на ці питання шукайте в нашій статті!

Хто такі паразити?

Паразити або глисти - визначення, яке широко поширене в побуті. У лікарів вони звуться «гельмінти» і являють собою велику групу, що включає різних черв'яків, які можуть «селитися» в організмі людини. Найпоширенішими з них є аскариди і гострики.

Про аскарид

Зараження аскаридами відбувається в тому випадку, коли людина ковтає їх яйця. З шлунку вони направляються в тонкий кишківник, де з них дозрівають личинки. Личинки в свою чергу через стінки кишківника проникають в судини і з током крові потрапляють в бронхи і трахею. Вони викликають подразнення слизової оболонки органів дихання і провокують кашель. Тут треба б звернути увагу на несподіваний безпричинний кашель, але мало хто це робить! Що відбувається далі? Людина відхаркує мокроту, в якій міститься багато заразних личинок, і ковтає її - так починається вторинний цикл зараження. Личинки знову через шлунок проникають в тонкий кишківник і там вже дозрівають до дорослих особин. Через пару місяців гельмінти повністю дозрівають і можуть відкладати яйця. Така людина стає заразною для оточуючих.

Весь цей час заражена аскаридами відчуває нездужання, проте не пов'язує його з паразитами, звинувачуючи алергію, ГРВІ, стреси або хронічну втому.

Насправді симптоми є, головне, звернути на них увагу:

• Блідість шкіри

• Зниження апетиту

• Періодичні болі в животі

• Нудота

• Порушення стільця

• Зниження імунітету і часті застуди

 

Про гострики

Гострики - збудники ентеробіозу - потрапляють в організм через брудні руки, погано промиті овочі та фрукти, неочищену воду та ін. Основним симптомом ентеробіозу є найсильніший нічний свербіж в області ануса. 

Ентеробіоз сприяє формуванню алергічних реакцій, а також розхитує нервову систему, викликаючи дратівливість, порушення сну і головні болі

Як виявити паразитів?

В даний час виявити паразитів можна двома способами - здавши на аналіз кал або кров на антитіла до гельмінтів.

 Як очистити організм від паразитів?

Скористатися натуральними і ефективними продуктами від ВІТАМАКС.

Інвасепт

Природний санітар нашого організму, сприяє виведенню з тканин токсинів і шкідливих речовин: пестицидів, іонів важких металів, радіоактивних елементів, підтримуючи при цьому бактеріологічний баланс організму. Є оптимальним натуральним сорбентом і сприяє виведенню паразитів. Має антипаразитарну активність приблизно до 100 паразитарних інвазій (в т.ч. лямбліоз, амебіаз і т.д.)

Паратокс

Інноваційний протипаразитарний комплекс звільняє організм від паразитів та їх токсинів, зміцнює імунну систему кишківника, знижує частоту і тяжкість алергічних проявів. Комплексний склад засобу сприяє створенню здорового метаболічного і біоценотичного фону в кишківнику, що перешкоджає приживленню і розмноженню паразитів. А також пов'язує і звільняє організм від що виділяються паразитами токсинів, надаючи антитоксичну дію.

Натурсептін

Унікальний рослинний комплекс на основі екстракту кісточок грейпфрута стримує зростання і розмноження понад 100 штамів грибів і близько 800 штамів вірусів і бактерій, та згубно впливає на паразитів. При цьому підтримує оптимальний якісний і кількісний склад корисної кишкової мікрофлори, що в свою чергу сприяє зміцненню імунітету.

Нутріклінз

Чудовий натуральний засіб для очищення кишківника і всього організму від паразитів, шлаків і токсинів. Рецептура продукту, що не має аналогів, поєднує дієтичні волокна, вітаміни, мінерали, амінокислоти, натуральні ферменти і лактобактерії, які мають різноспрямовану комплексну дію.

Харчові волокно, які перетравлюються і які не перетравлююся, сприяють виведенню з організму токсичних продуктів обміну, радіонуклідів, солей важких металів і паразитів. Лактобактерії створюють умови для формування корисної кишкової мікрофлори. Що очищає комплекс речовин у формулі продукту сприяє зниженню рівня холестерину в крові, регулює моторну функцію кишківника і його регулярне спорожнення, що особливо важливо при порушеннях харчування, надмірній вазі, підвищений ризик злоякісних новоутворень товстого кишківника.

 

Колоїдне Срібло

Найпотужніший і при цьому безпечний для здоров'я антисептик на основі заряджених мікрочастинок срібла не тільки очищає організм від паразитів, але і допомагає кишківнику впоратися з наслідками гельмінтозу. Завдяки протизапальній та в'язкій дії відновлює слизову шлунково-кишкового тракту і стабілізує склад мікробіоти. Примітно, що колоїдний розчин срібла на відміну від солей не скупчується в організмі і тому абсолютно нешкідливий при регулярному застосуванні.

 Очищаючи організм від паразитів, не забувайте пити не менше 1,5-2 літрів чистої свіжої води без газу!

 

 

Новини

Всі новини