ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Микробиота — главный орган иммунитета
27.04.2020

В останні роки слово «мікробіота» звучить все частіше і частіше: від педіатрів, терапевтів, неврологів та інших фахівців. А все тому, що численні дослідження підтверджують - якісний та кількісний склад флори кишківника впливає на всі процеси у нашому організмі.

Судіть самі, мікробіота:

• запускає обмін речовин, завдяки чому ми відчуваємо себе бадьоро й енергійно

• бере участь у травленні, сприяючи ефективному засвоєнню корисних нутрієнтів

• бере участь в синтезі вітамінів, що дає нам сили бути активними і здоровими

• і, найголовніше, відповідає за імунітет, захищаючи наш організм від бактеріальної, грибкової і вірусної інфекції. Справа в тому, що кишківник відповідає за освіту імуноглобулінів - особливих захисних антитіл. До того ж саме тут синтезуються лімфоїдні клітини, які здійснюють імунну відповідь 

Мікробіота працює кожен день, щоб ми відчували себе здоровими та енергійними, але іноді і їй потрібна підтримка.

Очищення організму та кишківника

Для того, щоб кишківник працював справно, а корисна мікробіота активно розмножувалася, важливо регулярно проводити очищення організму. У цьому допоможуть:

Інтросан - природний комплекс натуральних екстрактів волоського горіха і подорожника з глюконатом цинку та вітаміном Е, який сприяє ефективному очищенню шлунково-кишкового тракту, стимулює роботу підшлункової залози, печінки і жовчного міхура, нормалізує моторну функцію кишківника. Запатентована технологія виготовлення - фітомікросферування - робить швидкість засвоєння нарівні з внутрішньом'язовим введенням.

Інвасепт - універсальний фітосорбент широкого дії для всієї родини. Сприяє виведенню з тканин токсинів і шкідливих речовин: пестицидів, іонів важких металів і радіоактивних елементів. Має широку антипаразитарну активність, в тому числі щодо лямблій.

Паратокс - комплексний засіб з вираженим антипаразитним ефектом, який звільняє організм від паразитів і їх токсинів, зміцнює імунну систему кишківника, знижує частоту і тяжкість алергічних проявів. Завдяки ретельно підібраному складу інгредієнтів має протизапальну і антисептичну дію, активує процеси загоєння слизової оболонки кишківника. Активні компоненти продукту мають імуномодулюючий ефект, борються з процесами гниття і бродіння в шлунково-кишковому тракті і стимулюють роботу травної системи. Це в свою чергу сприяє загальному оздоровленню організму, зменшенню інтоксикації, нормалізації загального самопочуття і тонусу організму.

Допомога природних антисептиків

На жаль, наш кишківник населяє не тільки корисна мікробіота, але і патогенні мікроорганізми. Вони можуть викликати запалення, порушення травлення і зниження імунітету. Щоб цього не сталося, можна використовувати природні антисептики, наприклад, Колоїдне срібло, Натурсептін і Натурсідін.

Колоїдне сріблоперешкоджає розмноженню бактерій, грибків і паразитів, зберігаючи при цьому мікрофлору організму. Будучи прекрасним антисептиком, має при цьому загальнозміцнюючу, протизапальну і в'язку дію, а також підвищує імунітет і тонус організму.

Натурсептін - унікальний природний комплекс на основі екстракту кісточок грейпфрута, який має потужний антибактеріальну, протигрибкову і противірусну дію. Курсовий прийом засобу сприяє стримуванню зростання і розмноження понад 100 штамів грибів і близько 800 штамів вірусів і бактерій. При цьому Натурсептін делікатно зберігає корисну мікробіоту і активізує природні захисні сили організму.

Натурсідін - джерело біологічно активних речовин і надійний захист від патогенних мікроорганізмів. Комплексний склад засобу сприяє підвищенню імунітету, запускає процес очищення організму від токсинів і шлаків і зменшує запальні процеси. Компоненти Натурсідіна мають синергетичну дію, завдяки чому дозволяють домогтися бажаного результату без побічних ефектів або навантаження на печінку.

Препарати для поліпшення складу кишкової мікробіоти

Після того, як організм почищений, паразити виведені і патогенні мікроорганізми знешкоджені, настає час підтримати свою мікробіоту. У цьому допоможе

Пробіотик Комплекс Про - комплекс лакто-і біфідобактерій, який відновлює баланс мікрофлори шлунково-кишкового тракту, покращує моторно-евакуаторну функцію товстого кишківника і допомагає організму правильно перетравлювати їжу. Пробіотик Комплекс Про відіграє важливу роль в механізмах імунного захисту і знешкодженні токсинів.

Комплекс Лактобактерій Вітабаланс 3000 - натуральний пробіотичний комплекс, що містить 10 видів живих бактерій - 7 лакто-і 3 біфідо з пребіотиками (інуліном і єрусалимським артишоком). Лакто-і біфідобактерії забезпечують колонізацію кишківника корисними мікроорганізмами і підтримують оптимальний баланс кишкової мікрофлори, а пребіотики служать ідеальним субстратом для живлення корисних мікроорганізмів.

Варто зазначити, що історія пробіотиків починається з досліджень І.І. Мечникова, який встановив, що бактерії болгарського кислого молока сприяють поліпшенню здоров'я і довголіття. Він розробив дієту з додаванням молока, ферментованого бактерією, яку назвав «болгарська паличка» і в 1908 році І.І. Мечников удостоєний Нобелівської премії з фізіології і медицини «за праці з імунітету».

Препарати для поліпшення травлення

Іноді нашому шлунково-кишковому тракту важко впоратися зі своєю роботою по переварюванню їжі, особливо при вживанні фастфуду, жирних і смажених страв. Полегшити важкість у животі і допомогти своєму організму справитися з навантаженням допоможе

Комплекс Сильних Ферментів - неповторний продукт, що містить ферменти травлення рослинного і тваринного походження, біфідобактерії та нутрицевтики, які регулюють і підтримують процеси травлення, роботу шлунка, підшлункової залози і кишківника, піднімають антиоксидантний захист організму. Компоненти продукту покращують ферментативну забезпеченість, сприятливо впливають на основні види обміну речовин і перешкоджають розвитку хронічних захворювань.

Комплекс Сильних Ферментів особливо ефективний при незбалансованому харчуванні, стресах, інтоксикаціях та ослабленому імунітеті!

Новини

Всі новини