ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Крепкий иммунитет — надежная защита от инфекций
26.03.2020

Обмежити себе від контакту з інфекцією практично неможливо. Як захистити себе в цей непростий час? Зміцнити імунітет!

Зараз у всьому світі головним питанням є захист від інфікування. Ми миємо руки, носимо маски і намагаємося дотримуватися ізоляцію. Але найчастіше забуваємо, що не варто чекати епідемії, щоб задуматися про своє здоров'я. Важливо подбати про зміцнення імунітету заздалегідь. У цьому допоможе загартовування, правильне харчування, противірусні засоби і вітамін Д.

Загартовування

Загартовування - один з найефективніших способів зміцнення імунітету:

o   Загартовування повітрям - тривалі прогулянки, повітряні ванни та постійне провітрювання у квартирі

o   Загартовування водою - обтирання та обливання

Однак, важливо розуміти, що допомагають тільки регулярні процедури протягом усього року з поступово зростаючим навантаженням. Ця гра надовго, але почати можна вже зараз!

Мікроклімат в будинку

Для профілактики вірусної інфекції важливо постійно провітрювати у будинку, 2-3 рази в тиждень проводити прибирання та уважно стежити за рівнем вологості. Оптимальний показник - 60-70%, контролювати ці величини допомагає кімнатний гігрометр, а домогтися бажаних результатів прилад-зволожувач.

Здоровий спосіб життя

Щоб бути здоровою людиною, необхідно вести правильний спосіб життя і в першу чергу дотримуватися режиму, при якому основні прийоми їжі, прогулянки і відхід до сну здійснюється приблизно в один і той же час.

Щодня необхідно приділяти хоча б трохи часу прогулянкам і фізичній активності, а в ідеалі поєднувати їх - ролики, велосипед, ковзани, лижі та багато іншого.

Правильне харчування і вітамін С

Не варто забувати і про важливість харчування - для зміцнення імунітету на столі щодня повинні бути присутніми свіжі фрукти та овочі, особливо багаті аскорбіновою кислотою: цитрусові, чорна і червона смородина, журавлина. Також важливо пам'ятати про кисломолочні продукти, вони сприяють нормалізації кишкової флори, яка так само відповідає за міцність імунітету.

Вітамін С можна отримати не тільки з овочами і фруктами, а й за допомогою спеціальних добавок від ВІТАМАКС:

Цепролонг - комплексний продукт, унікальна комбінація інгредієнтів якого забезпечує численні терапевтичні ефекти і в першу чергу сприяє зміцненню імунітету, підвищуючи опірність організму до простудних та інфекційних захворювань. Засіб також відновлює енергетику організму, допомагає протистояти стресам і справлятися з фізичними та психічними навантаженнями.

Магнум С має в своєму складі нейтральну та пролонговану форму вітаміну С і цитрусові біофлавоноїди, завдяки чому надає потужну підтримку імунітету, захищає від вторгнення вірусної та бактерійної інфекції, а при зараженні - гальмує розвиток захворювання.

Імуномодулятори

Засоби для зміцнення захисних сил організму та підвищення опірності - важливі помічники в протистоянні інфекцій. Компанія ВІТАМАКС пропонує для цієї мети потужні засоби:

Натурсептін - унікальний природний комплекс на основі екстракту кісточок грейпфрута, який має сильну антибактеріальну, протигрибкову і противірусну дію - стримує зростання і розмноження понад 100 штамів грибів і близько 800 штамів вірусів та бактерій, що згубно впливає на паразитів, при цьому делікатно зберігає корисну мікробіоту та активізує природні захисні сили організму.

Натурсідін - джерело біологічно активних речовин і надійний захист від патогенних мікроорганізмів (грибів, бактерій і вірусів). Активні сполуки продукту сприяють підвищенню імунітету, запускають процес очищення організму від токсинів і шлаків та зменшують запальні процеси. Збалансований склад комплексу має синергійну дію, завдяки чому дозволяє домогтися бажаного результату без побічних ефектів або навантаження на печінку.

Комплекс Ехінацея Плюс - справжня підтримка організму в період спалахів інфекційних захворювань. Сприяє виробленню інтерферону, завдяки чому ефективно відновлює і підтримує імунітет та захисні сили організму. Надає виражену протигрибкову, протизапальну, антибактеріальну і противірусну дію, пригнічує проникнення патогенних мікробів в організм, перешкоджає їх розмноженню і сприяє знищенню. Ехінацея Плюс виготовляється за новітньою технологією фітомікросферування, яка дозволяє наблизити швидкість всмоктування корисних компонентів до швидкості дії внутрішньом'язової ін'єкції.

Женьшень Плюс - засіб на основі екстракту кореня одного з найвідоміших в медицині рослин, що має численні лікувальні ефекти - такими, як зміцнення імунітету, відновлення після стресу, гальмування старіння, посилення лібідо і потенції. Женьшень підвищує витривалість під час занять спортом і підтримує організм у процесі навчання або напруженої розумової праці, завдяки чому є незамінним помічником для спортсменів, школярів і студентів.

Колоїдне срібло - природний антибіотик з широким спектром дії та високим рівнем безпеки. Засіб не викликає у патогенних мікроорганізмів звикання і стійкості, при цьому активно пригнічує розмноження вірусів, грибів і бактерій.

Вітамін D

Недавні дослідження довели, що зниження імунітету може бути обумовлено дефіцитом вітаміну D.

Виявляється, цей вітамін стимулює функції клітин-захисників (моноцитів і макрофагів), що стоять на охороні нашого здоров'я. До того ж при його взаємодії з епітелієм верхніх дихальних шляхів утворюється білок, що перешкоджає проходженню інфекції вниз, в легені. Саме тому так важливо приймати вітамін D з метою зміцнення імунітету. На жаль, отримати необхідну дозу вітаміну D за допомогою харчування або під дією сонячних променів практично неможливо. Але є й альтернативний спосіб - за допомогою спеціальних добавок. ВІТАМАКС пропонує для цього ВІТА D3 у вигляді сублінгвального спрею, що забезпечує миттєву доставку корисних речовин в організм! Спрей легко дозувати, зручно брати з собою на навчання, роботу і в поїздки, та просто використовувати навіть для дітей! Крім вітаміну D, що відповідає за зміцнення імунітету і гарний настрій, до складу препарату входить вітамін Е. Він має потужну антиоксидантну дію, захищає клітини організму від старіння, зменшує рівень холестерину і підвищує пружність шкіри.

Будьте здорові!

Новини

Всі новини