ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Красота и здоровье
05.03.2020

Кращий подарунок жінці на 8 березня - краса та здоров'я! Тому унікальні продукти компанії ВІТАМАКС - оптимальне рішення для будь-якої жінки!

Привітайте маму

Порадуйте дорослих жінок, мам, тіток і бабусь кремом Природна рівновага.

Екстракт бульб дикого ямсу, з якого на чверть складається крем, містить фітоестрогени, які є натуральними попередниками статевих гормонів, найважливіших сполук для здоров'я, гарного самопочуття та зовнішнього вигляду жінки. На жаль, з віком рівень статевих гормонів в організмі знижується. Це тягне за собою уповільнення обмінних процесів, деструктивні зміни хрящової та сполучної тканини, погіршення стану шкіри і настрою. Зниження рівня гормонів стає причиною розвитку остеопорозу, ожиріння і захворювань серцево-судинної системи.

Крем Природна рівновага сприяє регуляції гормонального фону, попереджає розвиток «вікових проблем» і покращує загальне самопочуття. Додатковий бонус полягає в тому, що стероїдні сапоніни здатні зв'язувати холестерин, що допомагає в лікуванні та профілактиці атеросклерозу.

Привітайте дружину

І подаруйте їй справжній салон краси прямо у себе вдома з альгінатнию маскою з ліфтинг ефектом Жива Косметика. Ваша дружина буде в захваті, адже вже після першого застосування шкіра виглядає ніжною та доглянутою, а обличчя - сяючим і молодшим. А при регулярному використанні моделюється овал обличчя, зменшуються і зникають запалення, стають менш помітними пори та пігментні плями.

Завдяки гіпоалергенному складу не викликає негативних реакцій навіть при частому використанні.

Альгінатна маска з ліфтинг ефектом Жива Косметика проста в застосуванні і при цьому значно підвищує ефективність сироваток, тоніків, колагену, нанесених на шкіру безпосередньо перед нею.

Привітайте сестру чи подругу

За допомогою Віталамінаріі- джерела органічного йоду та мінеральних солей. Регулярне вживання Віталамінаріі допомагає досягти оптимальної ваги, налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, зміцнити кістки та суглоби і значно поліпшити якість життя.

Ламінарія відновлює функції головного мозку, уповільнює старіння і є профілактикою вікових змін. А фукоїдан, що входить до складу продукту, має противірусну дію, що дуже актуально ранньою весною, під час чергового спалаху ГРВІ.

Привітайте колегу

І подаруйте Зелене Диво- унікальний комплекс біологічно активних речовин, ідеально збалансований за складом. Продукт повністю задовольняє добову потребу організму в корисних нутрієнтів, надає підтримку всім системам організму, особливо при підвищених навантаженнях, та проявляє могутню антиоксидантну дію, сповільнюючи процеси старіння. Біологічно активні речовини комплексу поповнюють енергетичні та компенсаторні можливості організму, сприятливо впливають на нервову систему, допомагають впоратися з наслідками стресу і подолати хронічну втому, порушення сну і пам'яті. Для приготування смачної та корисної суміші, потрібно всього лише змішати Зелене Диво з соком або водою!

А Ви приготували подарунки на 8 березня?

Новини

Всі новини