ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Хорошее самочувствие — это просто
05.08.2020

У кожного з нас є можливість дати змогу самому собі відчути себе краще, наприклад, виконати одну із п'яти вправ!

Зарядка

Складно встати з ліжка і бадьоро почати новий день? Поверніться до витоків! Контрастний душ і 15-ти хвилинна гімнастика (нахили вправо-вліво, вперед-назад, присідання і планка) не тільки позбавлять від залишків сну, але і наповнять організм бадьорістю та енергією.

Аутотренінг

Більшість із нас бачили цей фільм і пам'ятають сцену біля дзеркала, про найчарівнішу і найпривабливішу. Беріть приклад! Милуйтеся собою та зізнавайтеся собі в любові - це допомагає почувати себе добре! 

Берізка

Проста і знайома всім поза «Берізка» надає масу позитивних ефектів:

• запускає процеси омолодження

• покращує когнітивні процеси, в тому числі концентрацію уваги і пам'ять

• допомагає сформувати гарну поставу


Вправа «Моє спокійне місце» від італійського доктора Лоскальцо

Ляжте або сядьте так, щоб Вам було максимально зручно і закрийте очі.

Зосередьте свою увагу на диханні - дихайте «животом», повільно і глибоко. Потім спробуйте уявити найкомфортніше, найспокійніше і найбезпечніше для себе місце у світі. Знайдіть у пам'яті спогади про нього – який там був запах, яка грала музика, що Ви там робили, хто був поруч. Побудьте там 5-10 хвилин, насолоджуючись спокоєм та комфортом. Чим глибше занурення і яскравіше спогади, тим сильніший ефект.

Практикуючи цю вправу, Ви навчитеся швидко розслаблятися і заспокоюватися.

 

Розслаблення хребта

Японський вчений Фукуцудзі розробив дуже ефективну вправу для хребта: людина лягає на підлогу, під спину в районі попереку кладе спеціальний валик, або скручений і перев'язаний спеціальними резинками махровий рушник. Ноги розводяться на ширину плечей, при цьому великі пальці ніг повинні дивитися один на одного. Прямі руки розташовуються за головою, долонями вниз, мізинці з'єднані.

Перші відчуття можуть бути неприємними, тому починайте з 5 хвилин, поступово збільшуючи тривалість процедури.

 

Щоб почувати себе добре кожен день, важливо подбати про своє здоров'я і підтримати організм якісними вітамінно-мінеральними комплексами.

Спостереження, проведені в США, Західній Європі, Росії, Україні та інших країнах, показують, що за своїм складом, якістю компонентів і технології їх послідовного вивільнення, одним із оптимальних вітамінно-мінеральних комплексів є Вітабаланс 2000 від ВІТАМАКС.

Вітабаланс 2000 - це унікальний комплекс високоякісних вітамінів та мінералів на основі транспортних білків-хелатів, амінокислот і поживних речовин, необхідних людині для всебічної підтримки життєдіяльності організму.

Таблетка Вітабаланс 2000 створена за пелетною технологією, тобто методом нашарування - вітаміни накладаються один на одного у певній послідовності. Шари вітамінів відокремлені один від одного розчинними оболонками, у міру просування таблетки по шлунково-кишковому тракту, шари по черзі розчиняються і всмоктуються саме там, де потрібно.

Мультикапсульна композиція таблетки запобігає хімічній взаємодії між собою компонентів при виробництві та зберіганні, а пелетна технологія дозволяє об'єднати конкуруючі між собою речовини і збільшити біодоступність компонентів.

Мікронутрієнти Вітабаланс 2000 орієнтовані на підтримку всіх систем організму, сприяють підвищенню імунітету, покращенню обміну речовин, зміцненню серцево-судинної, сечостатевої, дихальної систем, стимулюють травлення і підтримують нервову систему, особливо ефективні при розумовому, фізичному навантаженні, перевтомі і стресах. Ретельно підібрані екстракти понад двадцяти цілющих трав дозволяють вітамінно-мінеральному комплексу ефективно засвоюватися та активно працювати: покращувати метаболізм, забезпечувати м'яке очищення, посилювати захисні функції організму і профілактувати багато захворювань, в тому числі і вірусних.

Почувайте себе добре щодня разом з ВІТАМАКС!

Новини

Всі новини