ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Как сохранить фигуру в новогодние каникулы
26.12.2019
Зовсім скоро нас чекають довгоочікувані канікули - справжній новорічний марафон застіль, вечірок, походів в гості, корпоративів та ... зайвих кілограмів. Велика кількість салатів, заправлених майонезом, солодощі та шампанське можуть принести гастрономічне задоволення, але негативно відобразитися на фігурі. Щоб цього не допустити, досить скористатися нехитрими, але ефективними порадами дієтологів.

Перекушуйте перед застіллям

Готуючись до новорічної ночі, і намагаючись встигнути масу справ - навести порядок, приготувати святкову вечерю, упакувати подарунки - ми нерідко забуваємо поїсти. І, опинившись за святковим столом, активно це компенсуємо. Насправді, почуття голоду - поганий помічник, що змушує з'їсти набагато більше, ніж потрібно для насичення. Саме тому рекомендується заздалегідь приготувати собі легкі перекуски на час передсвяткової суєти, а безпосередньо за годину до банкету з'їсти яблуко або банан, і випити стакан води.
Можна використовувати швидкий рецепт: додайте в питний йогурт порошок меленого насіння Білої Чіа - унікальне джерело Омега-3 поліненасичених жирних кислот, білка та клітковини. Такий напій дарує довге відчуття ситості та запускає процес очищення організму. Чіа має приємний горіховий смак і може стати пікантним інгредієнтом улюблених страв з користю для здоров'я.

Будьте обережні з алкоголем

Алкогольні напої дуже калорійні, до того ж вони можуть підвищувати апетит, стаючи причиною переїдання. Щоб не відмовлятися від шампанського за новорічним столом, скористайтеся радою з Кавказу - батьківщини довгих застіль: випивайте на 1 фужер вина два келиха води. Це допоможе контролювати кількість алкоголю, знизить апетит і посприяє очищенню організму.

Активно рухайтеся

Не кожен з нас, особливо перебуваючи на відпочинку, готовий регулярно ходити в тренажерний зал або качати прес вдома. Та це й не обов'язково, адже спалювати калорії взимку можна весело і з задоволенням! Наприклад, катаючись на ковзанах, лижах і навіть санчатах, адже після спуску потрібно буде підніматися на високу гору, витративши при цьому сотню калорій. Здійснювати зимові забави рекомендується під музику. Нещодавнє дослідження американських вчених показує, що під ритмічні мелодії швидше досягається бажана стрункість.

В якості перекусу перед прогулянкою використовуйте фруктові та овочеві смузі з додаванням Віталамінаріі Тонус. Такий напій дає тривале відчуття ситості,
очищає організм від токсинів і шлаків та нормалізує перистальтику кишківника.

Висипайтеся

Брак повноцінного сну і відпочинку тягне за собою дисбаланс гормонів, що відповідають за відчуття голоду та насичення. Саме тому ті, хто мало спить, досить часто переїдають і страждають від надмірної ваги. Тим більше, що довгі новорічні канікули відмінно допомагають тому, щоб як слід відпочити.

Якщо з відпочинком виникають проблеми, на допомогу прийде Оптімакс Плюс. Натуральний комплекс активних інгредієнтів сприяє поліпшенню психоемоційного стану, стабілізує роботу нервової системи та допомагає нормалізувати сон.


Використовуйте ефективних помічників


Підтримати організм і зберегти фігуру в новорічні свята допоможе Їжа в склянці від ВІТАМАКС - живильний коктейль, який поповнить недолік білків, вітамінів, мінералів, мікроелементів. Регулярне вживання напою сприяє нормалізації травлення і заряджає організм бадьорістю та енергією.

А, якщо ви втомилися під час завершення річних звітів на роботі або при підготовці до свята, скористайтеся Зеленим дивом. Засіб цілюще впливає на нервову систему, запобігає нервовому та психічному виснаженню, допомагає впоратися зі стресом і хронічною втомою.

Велика кількість жирної та смаженої їжі, здоби та солодощів, якими багатий святковий стіл, може призводити до запорів та інших порушень травлення. У такій ситуації на допомогу приходить Нутрісорб. Комплексний засіб для очищення покращує моторику кишківника та його випорожнення, сприяє зниженню рівня холестерину в крові та виводить токсичні речовини, в тому числі і продукти розпаду алкогольних напоїв, з організму.

Зустрічайте Новий рік з легкістю разом з ВІТАМАКС!



Новини

Всі новини