ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Эффективный  способ поддержать организм во время пандемии
24.04.2020

Нарешті гарні новини! Вчені знайшли спосіб допомогти нам у лікуванні та профілактиці Covid-19.

На відкриття їх наштовхнув аналіз географії
захворюваності - чому на півночі хворіють частіше, ніж на півдні? Як це можна
пояснити? І ось що вони виявили 

Виявляється, в країнах, розташованих на 20 градусів вище північної широти, з жовтня по березень фіксується низький рівень вітаміну D - унікального нутриєнта, що грає велику роль у формуванні імунної відповіді. Саме там і спостерігалися важкі спалахи коронавірусної інфекції. При цьому на південній півкулі прояви інфекції були помірними, а частота летальних випадків - відносно низькою. Найбільше в Північній півкулі постраждала Італія - ​​лідер по недостатності вітаміну D в країнах Європи. Це дозволило вченим припустити зв'язок частоти зараження і тяжкості перебігу інфекції з достатнім або недостатнім рівнем цього «сонячного» вітаміну.

Дослідження показують, що коронавірус «обманює» клітини людини, прикидаючись корисною речовиною. Після проникнення у клітини він викликає цитокіновий шторм і ту саму дихальну недостатність, про яку розповідають лікарі. Однак, зменшити вплив вірусу на організм можна, запровадивши додаткові дози вітаміну D. Це сприяє підвищенню імунітету, зменшенню запальних реакцій, зниження ризику гострої інфекції дихальних шляхів і пошкодження легенів.

Вітамін D стимулює функції клітин-захисників (моноцитів і макрофагів), що стоять на охороні нашого здоров'я. До того ж при його взаємодії з епітелієм верхніх дихальних шляхів утворюється білок, що перешкоджає проходженню інфекції вниз, в легені. Саме тому цей вітамін так потрібен зараз кожному з нас.

На жаль, отримати необхідну дозу вітаміну D за допомогою харчування або під дією сонячних променів практично неможливо. Але є й альтернативний спосіб - за допомогою спеціальних добавок. ВІТАМАКС пропонує для цього ВІТА D3 у вигляді сублінгвального спрею, що забезпечує миттєву доставку корисних речовин в організм! Спрей легко дозувати і просто використовувати навіть дітям. Крім вітаміну D, що відповідає за зміцнення імунітету і гарний настрій, до складу препарату входить вітамін Е. Він має потужну антиоксидантну дію і захищає клітини організму від старіння.

Будьте здорові разом з ВІТАМАКС!

Стаття підготовлена за матеріалами

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32252338?fbclid=IwAR1Z0x4eunPpEd3QTX7t8GAlHHYNWf_2CgkeDd7_tApFqGJYql-sjtqj0Pw

Новини

Всі новини