ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
Здоров'я та благополуччя  кожного – процвітання всіх!
0
Кошик

Борьба с признаками менопаузы замедляет старение мозга
2022 Лютий, 04

З віком у жіночому організмі знижується рівень статевих гормонів естрогенів. Рецептори, які реагують на рівень естрогенів, присутні у різних тканинах. Тому при настанні менопаузи жінка може відчувати різні симптоми.

Дослідження, результати якого були опубліковані в журналі Північноамериканського товариства менопаузи, показало: чим більш виражені деякі ознаки, пов'язані зі зниженням рівня естрогенів в організмі, тим вищий ризик розвитку вікових змін у мозку.

 

 

Докладніше
Витамин D помогает в профилактике инфекций
2022 Січень, 25

Добавки з вітаміном D підвищують стійкість організму до інфекцій: це було підтверджено під час дослідження, результати якого було представлено у грудневому номері журналу Frontiers in Immunology.

 

Докладніше
График работы Интернет-магазина ВИТАМАКС в праздничные дни
2021 Грудень, 22

Шановні клієнти! Інтернет-магазин ВІТАМАКС вітає Вас із наступаючим Новим 2022 роком та бажає щасливих свят! Інформуємо Вас про режим роботи інтернет-магазину у святкові дні:

 

Докладніше
Приглашаем Вас на День Рождения ВИТАМАКС!
2021 Вересень, 16

25 вересня 2021 року у форматі онлайн пройде головна подія року - День Народження Компанії ВІТАМАКС! В цьому році Компанії виповнюється 27 років у світі!


Докладніше
Такой важный магний
2021 Червень, 07

Говорячи про важливі для здоров'я нутрієнти, найчастіше згадують про вітаміни і забувають про макро-, мікроелементи та мінерали. А тим часом саме неорганічні макроелементи є неорганічними кофакторами, тобто небілковими компонентами ферментів.
Одним з найважливіших елементів, необхідних для повноцінного функціонування організму, є магній.

Докладніше
Оплачивать покупки теперь еще проще c Google Pay
2021 Квітень, 30

Шановні клієнти ВІТАМАКС, ми робимо все для вашої зручності та комфорту! Тепер оплатити замовлення на сайті vitamax.ua можна з допомогою сервісу Google Pay.

Докладніше
12 признаков нехватки магния в организме
2021 Березень, 15

Магній - життєво важливий для нашого організму нутрієнт, який бере участь в обмінних процесах і є незамінним елементом для роботи нервової, серцево-судинної, дихальної систем і шлунково-кишкового тракту.

Докладніше
Зима без кашля
2021 Лютий, 12

Що робити, щоб допомогти організму прожити зиму без кашлю? Як підтримати здоров’я у період ГРВІ? Чим зміцнити імунітет, коли навколо всікашляють і чхають? У нашій статті ми розповімо про три кроки для досягнення цієї мети - міцного здоров'я в холодну пору року!

Докладніше
Чек-лист подготовки к новогоднему застолью от ВИТАМАКС
2020 Грудень, 30

Новорічні свята - довгоочікуваний час теплих вечорів з близькими і веселих свят з друзями. Крім відмінного настрою ці канікули можуть принести зайві кілограми, важкість у животі і порушення травлення. І це не дивно! Велика кількість салатів з майонезом, м'ясо, наваристий холодець, солодощі і шампанське - і так нон-стопом майже 2 тижні. Як підтримати свій шлунково-кишковий тракт в цьому марафоні? Давайте розбиратися!

Докладніше
Здоровая осень вместе с ВИТАМАКС
2020 Жовтень, 02

Ось і настала осінь - поки золота і досить сонячна, але зовсім скоро задують північні вітри, поллють холодні дощі і в наше життя «увірвуться» віруси і бактерії, застуди та інші захворювання.

Докладніше

Новини

Всі новини